Weyermann® Zuurmout (Sauermalz) 3-7
Op voorraad
Artikelcode
Weyermann-Zuurmout(Sauermalz)3
Sauermalz - zuurmout 6 EBC
Gebruikt voor het verlagen van de pH van de wort onder het ‘Reinheitsgebot.’ Zorgt voor een beter “vermaischen” en een verhoogde bierstabiliteit. Stort 1 à 10%.
Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel
Geproduceerd van zomergerst van hoge kwaliteit. Verlaagt de pH van maisch, wort en bier. Bevat 1-2% melkzuur. Versterkt de enzymatische activiteit in maish en verbetert extractefficiëntie. Maakt de kleur lichter in lichtgekleurde brouwsels. Versterkt stabiliteit en verlengt de houdbaarheid van het eindproduct. Bevordert goed afgeronde, complexe biersmaak. Aanbevolen hoeveelheden: Elke 1% verlaagt het maish-pH met 0,1. Bevat gluten.
EBC | 3.5 |
---|---|
Mouterij | Weyermann |
Schrijf uw eigen review