Weyermann® vloergemoute Bohemian donker 12-20 EBC 1 KG
€ 3,20
Op voorraad
Artikelcode
26037
Geproduceerd van in Tsjechië verbouwde zomergerst (authentieke Boheemse gerstvariëteiten Bojos en Tolar). Geïntensiveerd moutaroma en smaak, een vleugje zoet van mout. Traditionele, authentieke donkere vloermout geproduceerd in Tsjechische Republiek volgens de hoogste Weyermann® kwaliteitsnormen.
Smaak: intens moutaroma; moutig-zoet; tonen van brood en biscuit
Basismouten
Deze gerstemouten met een EBC tot 50, worden als basismout gebruikt en kunnen tot 100% gestort worden.
Het Malt Aroma Wheel®, een waardevol brouwinstrument voor de ontwikkeling en beschrijving van bierrecepten
Door de wereldwijde trend naar steeds meer speciaalbieren met karakter en de groeiende populariteit van deze bieren bij de consument, worden speciaalmouten steeds vaker gebruikt in zowel grote, middelgrote als kleine brouwerijen. Voor dit snelgroeiende marktsegment biedt Weyermann® het breedste scala aan moutvariëteiten.
Door de nieuwe trends in biersmaken is het voor brouwers nog belangrijker om over een standaardwoordenschat te beschikken om de verschillende kenmerken te beschrijven van de speciaalmouten die ze in hun maische doen. Om die reden heeft Weyermann® een nieuw instrument, het Malt Aroma Wheel®, ontwikkeld. Het helpt brouwers bij de selectie en het gebruik van hun speciaalmouten. Het Malt Aroma Wheel® is een gedeponeerd handelsmerk van mouterij Weyermann® in Bamberg, Duitsland.
Geproduceerd van in Tsjechië verbouwde zomergerst (authentieke Boheemse gerstvariëteiten Bojos en Tolar). Geïntensiveerd moutaroma en smaak, een vleugje zoet van mout. Traditionele, authentieke donkere vloermout geproduceerd in Tsjechische Republiek volgens de hoogste Weyermann® kwaliteitsnormen.
Smaak: intens moutaroma; moutig-zoet; tonen van brood en biscuit
Basismouten
Deze gerstemouten met een EBC tot 50, worden als basismout gebruikt en kunnen tot 100% gestort worden.
Het Malt Aroma Wheel®, een waardevol brouwinstrument voor de ontwikkeling en beschrijving van bierrecepten
Door de wereldwijde trend naar steeds meer speciaalbieren met karakter en de groeiende populariteit van deze bieren bij de consument, worden speciaalmouten steeds vaker gebruikt in zowel grote, middelgrote als kleine brouwerijen. Voor dit snelgroeiende marktsegment biedt Weyermann® het breedste scala aan moutvariëteiten.
Door de nieuwe trends in biersmaken is het voor brouwers nog belangrijker om over een standaardwoordenschat te beschikken om de verschillende kenmerken te beschrijven van de speciaalmouten die ze in hun maische doen. Om die reden heeft Weyermann® een nieuw instrument, het Malt Aroma Wheel®, ontwikkeld. Het helpt brouwers bij de selectie en het gebruik van hun speciaalmouten. Het Malt Aroma Wheel® is een gedeponeerd handelsmerk van mouterij Weyermann® in Bamberg, Duitsland.
Smaak: intens moutaroma; moutig-zoet; tonen van brood en biscuit
Basismouten
Deze gerstemouten met een EBC tot 50, worden als basismout gebruikt en kunnen tot 100% gestort worden.
Het Malt Aroma Wheel®, een waardevol brouwinstrument voor de ontwikkeling en beschrijving van bierrecepten
Door de wereldwijde trend naar steeds meer speciaalbieren met karakter en de groeiende populariteit van deze bieren bij de consument, worden speciaalmouten steeds vaker gebruikt in zowel grote, middelgrote als kleine brouwerijen. Voor dit snelgroeiende marktsegment biedt Weyermann® het breedste scala aan moutvariëteiten.
Door de nieuwe trends in biersmaken is het voor brouwers nog belangrijker om over een standaardwoordenschat te beschikken om de verschillende kenmerken te beschrijven van de speciaalmouten die ze in hun maische doen. Om die reden heeft Weyermann® een nieuw instrument, het Malt Aroma Wheel®, ontwikkeld. Het helpt brouwers bij de selectie en het gebruik van hun speciaalmouten. Het Malt Aroma Wheel® is een gedeponeerd handelsmerk van mouterij Weyermann® in Bamberg, Duitsland.
EBC | 16 |
---|---|
Mouterij | Weyermann |
netto gewicht | 1000 |
maximale storting (%) | 100 |
Schrijf uw eigen review