Weyermann ®Isaria 1924 5.0-10.0 EBC
Weyermann ®Isaria 1924 5.0-10.0 EBC
Geproduceerd uit de oudste Duitse brouwgerstsoort Isaria, die in 1924 officieel werd goedgekeurd voor de bierproductie.
Brouwers gebruikten Isaria om traditionele, ongefilterde en smaakvolle Duitse lagerbieren te brouwen.
Bevat gluten.
Weyermann ®Isaria 1924 5.0-10.0 EBC
Geproduceerd uit de oudste Duitse brouwgerstsoort Isaria, die in 1924 officieel werd goedgekeurd voor de bierproductie. Brouwers gebruikten Isaria om traditionele, ongefilterde en smaakvolle Duitse lagerbieren te brouwen. Bevat gluten.
Sensorische eigenschappen: moutig-zoete smaak en fijn aroma dat aan koekjes doet denken; zacht mondgevoel.
Kleur: 5,0-10,0 EBC
Enzymactiviteit: gemiddeld
Aanbevolen toevoeging: kan tot 100% gestort worden
Erfgoed-mout; voornamelijk gebruikt voor de productie van traditionele Duitse bierstijlen:
Pale lagerbier: Zoigl (ook Zeugl of Kommunbier), Landbier
Amber lagerbier: Kellerbier, Märzen, Festbier
Donker lagerbier: Münchener Dunkel
Bock: Pale en Dark Bock (Bokbier)
EBC | 7.5 |
---|---|
Mouterij | Weyermann |
maximale storting (%) | 100 |