Unibrew Biergist voor alcoholvrij of alcohol arm bier 40 gram
€ 4,50
Op voorraad
Artikelcode
185741
Fermentis safbrew LA-01 500 gram
Unibrew Biergist voor alcoholvrij of alcohol arm bier 40 gram is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld gistingstemperatuur: 10-25 °C dosering: 50 tot 80 g/hl
Verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
Unibrew Biergist voor alcoholvrij of alcohol arm bier 40 gram
Unibrew Biergist voor alcoholvrij of alcohol arm bier 40 gram, is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld
gistingstemperatuur: 10-25 °C
dosering: 50 tot 80 g/hl
verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
Unibrew Biergist voor alcoholvrij of alcohol arm bier 40 gram, is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld
gistingstemperatuur: 10-25 °C
dosering: 50 tot 80 g/hl
verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
Schrijf uw eigen review