Siebel Institute - Craft Sensory Kit
Siebel Institute - Craft Sensory Kit
Siebel Institute Sensory Training Kits hebben de standaard gezet voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak in toepassingen voor biersensorische training.
De Craft Sensory Kit bevat 12 smaakstoffen die worden aangetroffen in veel unieke stijlen van ambachtelijk bier.
12 smaakstoffen, elke ampul is voldoende om 1 liter bier te modificeren
Gemakkelijk te gebruiken.
Lange houdbaarheid
Geen koeling nodig Zelf mengend
OP bestellingSiebel Institute - Craft Sensory Kit
Siebel Institute Sensory Training Kits hebben de standaard gezet voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak in toepassingen voor biersensorische training. De Craft Sensory Kit bevat 12 smaakstoffen die worden aangetroffen in veel unieke stijlen van ambachtelijk bier.
12 smaakstoffen, elke ampul is voldoende om 1 liter bier te modificeren
Gemakkelijk te gebruiken
Lange houdbaarheid
Geen koeling nodig
Zelf mengend
Beschrijving - Siebel Institute - Craft Sensory Kit
De Craft Sensory Kit bevat 12 smaakstoffen die worden aangetroffen in veel unieke stijlen van ambachtelijk bier. Met elke ampul kun je 1 liter bier modificeren.
Inbegrepen smaken:
Amandel - marsepein, amandelen
D.M.S. - gekookte maïs, gekookte groenten
Diacetyl - boter, butterscotch
Ethyl hexanoaat - anijs, appel of drop
Geraniol - bloemig, geraniumbloemen
Graanachtig - kafachtig, notenachtig
Hefeweizen - kruidig & banaan
Isoamylacetaat - banaan, fruitgom
Isovaleriaanzuur - kazig, oude hop, zweetsokken
Papierachtig - karton, geoxideerd
Pittig - kruidnagel, piment
Vanille - puddingpoeder, vanille-extract
De Siebel Institute Sensory Training Kits worden geleverd in gebruiksklare vloeibare vorm, waardoor ze supergemakkelijk te gebruiken zijn. Elke kit is ontworpen om proevers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen om biersmaken op een echt professioneel niveau te begrijpen. Hoewel brouwerijen met gevestigde proefpanels deze kits waardevol zullen vinden, kunnen ze ook worden gebruikt voor 'proever-kalibratie' door anderen met interesse in bier zoals bijvoorbeeld:
Brouwerijen die nieuw of bestaand personeel trainen om bierdefecten effectiever te herkennen
Brouwersgilden die waarde willen toevoegen aan hun reguliere vergaderingen
Thuisbrouwersgroepen en bierkeurders die hun beoordeling en smaakherkenningvaardigheden willen aanscherpen
Distributeurs, groothandelaars en agenten die over bierattributen moeten kunnen 'meepraten' met speciaalbierwinkels.