Rogge vlokken
Niet op voorraad
Artikelcode
roggevlokken
-Vlokken toevoegen aan de maisch heeft een invloed op de smaak. Ook omdat de vlokken van ongemoute granen gemaakt zijn.
-Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.
-Verhogen body en verbeteren schuimkraag.
Geeft een pittige smaak aan het bier.
-Vlokken toevoegen aan de maisch heeft een invloed op de smaak. Ook omdat de vlokken van ongemoute granen gemaakt zijn.
-Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.
-Verhogen body en verbeteren schuimkraag.
Geeft een pittige smaak aan het bier.
netto gewicht | 1000 |
---|
Schrijf uw eigen review