Rijsthulzen per zak (ca 17 kg)

€ 24,95
Op voorraad
Artikelcode
36199
Rijsthulzen per zak Productinformatie: Bij het graanbrouwen met grotere hoeveelheden tarwe, haver en andere ruwe granen kan je filterbed makkelijk dichtslibben en het filteren erg moeilijk verlopen. De BREWFERM stoomgesteriliseerde rijsthulzen zijn dan dé oplossing: deze rijsthulzen hebben geen enkele impact op de smaak en worden gebruikt om het filteren van de maisch te verbeteren: stoomgesteriliseerd gegarandeerd zonder biologische of chemische reststoffen volledig smaakneutraal no more stuck mash voeg toe tijdens het maischen à rato van ong. 5% van de storting Wanneer te gebruiken: altijd als je problemen met filteren van je beslag verwacht: Bij gebruik van veel tarwemout (meer dan 50%) – tarwemout heeft geen kafjes, dus filteren is hier moeilijk Bij gebruik van veel ongemoute granen (vlokken) Bij gebruik van rogge (ook geen kafjes, maar kan ook een soort “gel” vormen in je koek). De filter kan “dichtslaan” waardoor er geen vloeistof meer door de koek loopt (zogenaamde “stuck sparge”). Om dat te voorkomen kan je de Brewferm rijsthulzen gebruiken. Ze zorgen ervoor dat je filterbed minder compact is en dus beter doorlaatbaar voor vloeistof. Gebruik: max 5% van de totale graanstorting. Het gemakkelijkste is om de rijsthulzen gewoon mee te maischen (zeker voor een systeem waarbij het wort rondgepompt wordt (Braumeister, Grainfather, Brew Monk etc.).
Rijsthulzen per zak

afhaalprijs €19.95
Productinformatie:
Bij het graanbrouwen met grotere hoeveelheden tarwe, haver en andere ruwe granen kan je filterbed makkelijk dichtslibben en het filteren erg moeilijk verlopen. De BREWFERM stoomgesteriliseerde rijsthulzen zijn dan dé oplossing: deze rijsthulzen hebben geen enkele impact op de smaak en worden gebruikt om het filteren van de maisch te verbeteren:

stoomgesteriliseerd
gegarandeerd zonder biologische of chemische reststoffen
volledig smaakneutraal
no more stuck mash
voeg toe tijdens het maischen à rato van ong. 5% van de storting
Wanneer te gebruiken: altijd als je problemen met filteren van je beslag verwacht:

Bij gebruik van veel tarwemout (meer dan 50%) – tarwemout heeft geen kafjes, dus filteren is hier moeilijk
Bij gebruik van veel ongemoute granen (vlokken)
Bij gebruik van rogge (ook geen kafjes, maar kan ook een soort “gel” vormen in je koek). De filter kan “dichtslaan” waardoor er geen vloeistof meer door de koek loopt (zogenaamde “stuck sparge”). Om dat te voorkomen kan je de Brewferm rijsthulzen gebruiken. Ze zorgen ervoor dat je filterbed minder compact is en dus beter doorlaatbaar voor vloeistof.
Gebruik: max 5% van de totale graanstorting. Het gemakkelijkste is om de rijsthulzen gewoon mee te maischen (zeker voor een systeem waarbij het wort rondgepompt wordt (Braumeister, Grainfather, Brew Monk etc.).
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan