Oranjeschil/ Sinaasappelschil zoet gesneden
Oranjeschil/ Sinaasappelschil zoet gesneden
Oranjeschil wordt veel gebruikt bij witbier (bij witbier wordt over het algemeen de zoete variant gebruikt), tripels en dubbels.
Een dosering van ongeveer 1 gram per liter bier zorgt voor een aangename lichte sinaasappelsmaak.
Oranjeschil/ Sinaasappelschil zoet gesneden
Oranjeschil wordt veel gebruikt bij witbier (bij witbier wordt over het algemeen de zoete variant gebruikt), tripels en dubbels.
Een dosering van ongeveer 1 gram per liter bier zorgt voor een aangename lichte sinaasappelsmaak.
Echter is de sinaasappelschil voor een sinaasappelliefhebber een aangename toevoeging in ieder bier.
Oranjeschil of sinaasappelschil, is de gesneden schil van een gedroogde sinaasappel zonder het witte velletje of merg.
Een gedroogde sinaasappelschil is net zo smaakvol als een verse sinaasappel.
Sinaasappelschil bevordert de spijsvertering, werkt ontspannend en bevordert een goede slaap.
Hierdoor wordt sinaasappelschil ook veel gebruikt in thee.
Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak.
Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.