Ontsappen & Stoomkoken Roos van Hoof
Ontsappen & stoomkoken
Roos Van Hoof
Ontsappen & stoomkoken’ is een uitermate handig boekje voor iedereen die op een eenvoudige manier met stoom wenst te ontsappen en gezonde maaltijden wil klaarstomen.
Ontsappen is de ideale manier om oogst of de overschot aan fruit te verwerken.
Stoomkoken is dan weer een vetarme manier om de dagelijkse maaltijden te bereiden, met intense smaak en behoud van voedingswaarde.
Nederlands 76 blz.
Ontsappen & stoomkoken
Roos Van Hoof
Ontsappen & stoomkoken’ is een uitermate handig boekje voor iedereen die op een eenvoudige manier met stoom wenst te ontsappen en gezonde maaltijden wil klaarstomen.
Ontsappen is de ideale manier om oogst of de overschot aan fruit te verwerken.
Stoomkoken is dan weer een vetarme manier om de dagelijkse maaltijden te bereiden, met intense smaak en behoud van voedingswaarde.
Nederlands 76 blz.