Omega Brettanomyces ClaussenII OYL-201 150 ml
OYL-201
BRETT. CLAUSSENII
Bretts bieden een cruciale complexiteit voor wilde Belgische en Amerikaanse stijlen, waardoor verschillende smaken ontstaan die Sacch niet kan. Brett Claussenii (OYL-201) biedt de mildste funk, met leer en wat ananas. Brett Brux (OYL-202) draagt bij aan een gemiddelde intensiteit met klassieke boerenerfaardsheid. Brett Lambicus (OYL-203) duikt diep in het diepe met paardenachtige, kruidige kersentaartfunk. Alle drie de soorten doen hun beste werk als secundaire gist. Niet bedoeld om te worden gebruikt als gist van primaire gisting.
De metabolisch gezonde cellen van Omega Yeast produceren krachtige fermentatie en consistente resultaten voor zowel probrewers als thuisbrouwers.
Soort spanning
Bretts, mengsels + bacteriën
Uitvlokking
Laag
Verzwakking
85%+
Temperatuurbereik
70–85 ° F (21–29 ° C)
Alcoholtolerantie
10% vol