Navulling Butaan voor Stachel set

€ 2,95
Op voorraad
Artikelcode
25125
Bierstachelen is een typisch Oostenrijkse/Zuid-Duitse traditie die we naar Nederland hebben laten komen. Voor een speciale ervaring met vrienden die van een mooi bier houden. U verhit de kogel van de Stachel totdat deze bijna roodgloeiend is waarna u hem voorzichtig in uw bier laat zakken. De niet-gefermenteerde restsuiker in het bier wordt gekarameliseerd door de enorme hitte van de stachel en geeft zo een onvergelijkbaar aroma af. Over het algemeen wordt het bier heerlijk zacht en intens. Naast het opwarmen lost ook het koolzuur op. Er vormt een mooi schuimkraag met fijne poriën, wat vervolgens resulteert in een volledig nieuwe en fascinerende drinkervaring vanwege het temperatuurverschil tussen bier en schuim. Bierstachelen is niet voor ieder bier weggelegd. Zoek ten eerste een bier met veel restsuiker, daarnaast is een bier met mooie complexe smaken geschikt, deze veranderen namelijk significant. Het wordt zachter, romig! Gebruik bij voorkeur een smaakvol en krachtig als een Bockbier, een Quadrupel of een Stout. 1 navulling voor de brander van de stachel set
Bierstachelen is een typisch Oostenrijkse/Zuid-Duitse traditie.

U verhit de kogel van de Stachel totdat deze bijna roodgloeiend is waarna u hem voorzichtig in uw bier laat zakken.

De niet-gefermenteerde restsuiker in het bier wordt gekarameliseerd door de enorme hitte van de stachel en geeft zo een onvergelijkbaar aroma af. Over het algemeen wordt het bier heerlijk zacht en intens.
Naast het opwarmen lost ook het koolzuur op.

Er vormt een mooi schuimkraag met fijne poriën, wat vervolgens resulteert in een volledig nieuwe en fascinerende drinkervaring vanwege het temperatuurverschil tussen bier en schuim.

Bierstachelen is niet voor ieder bier weggelegd. Zoek ten eerste een bier met veel restsuiker, daarnaast is een bier met mooie complexe smaken geschikt, deze veranderen namelijk significant. Het wordt zachter, romig!

Gebruik bij voorkeur een smaakvol en krachtig als een Bockbier, een Quadrupel of een Stout.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan