Malt Chateau smoked 4-12 EBC
Niet op voorraad
Artikelcode
Malt Chateau smoked 4-12 EBC
Malt Chateau smoked 4-12 EBC
Mout moet worden opgeslagen in een schone, koele (<22 ° C), droge (<35 RH%) en ongediertevrije omgeving. Als deze
voorwaarden worden nageleefd, raden we aan om alle hele kernelproducten te gebruiken binnen 24 maanden na de datum van
fabricage en alle gefreesde producten binnen 3 maanden. Onjuist opgeslagen mouten kunnen verliezen
frisheid en smaak
Gebruik
Gerookte bieren, speciaalbieren, Rauchbier, Alaska-gerookte ales, Schotse ales, whisky. Tot 15% van de
mengen.
Enzymatisch actieve speciale moutsoort die wordt gebruikt bij de productie van een breed scala aan bierstijlen en whisky.
Gerookt boven beukenhout, ontwikkelt deze mout een intense rokerige en zoete toets smaak in uw bier of whisky
Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
Malt Chateau smoked 4-12 EBC
Mout moet worden opgeslagen in een schone, koele (<22 ° C), droge (<35 RH%) en ongediertevrije omgeving. Als deze
voorwaarden worden nageleefd, raden we aan om alle hele kernelproducten te gebruiken binnen 24 maanden na de datum van
fabricage en alle gefreesde producten binnen 3 maanden. Onjuist opgeslagen mouten kunnen verliezen
frisheid en smaak
Gebruik
Gerookte bieren, speciaalbieren, Rauchbier, Alaska-gerookte ales, Schotse ales, whisky. Tot 15% van de
mengen.
Enzymatisch actieve speciale moutsoort die wordt gebruikt bij de productie van een breed scala aan bierstijlen en whisky.
Gerookt boven beukenhout, ontwikkelt deze mout een intense rokerige en zoete toets smaak in uw bier of whisky.
Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
EBC | 1000 |
---|---|
Mouterij | Castle Malting |
netto gewicht | 21000 |
maximale storting (%) | 15 |
Schrijf uw eigen review