Lekker en gezond Fermenteren

€ 24,95
Niet op voorraad
Artikelcode
29214
Samenvatting Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem... De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden! Nederlands Druk: 1 9789044754476 september 2019 Hardcover 224 pagina's
Samenvatting
Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer
Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem... De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!

Nederlands Druk: 1 9789044754476 september 2019 Hardcover 224 pagina's
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan