LALLEMAND LalBrew® Premium biergist gedroogd Wit - 11 g
€ 3,49
Niet op voorraad
Artikelcode
16168
Munich Wheat Beer Yeast
Deze witbiergist is ontstaan in het Duitse Beieren; de thuisbasis van veel van 's werelds grootste tarwebierbrouwerijen. Geschikt voor hoofdvergisting voor bieren tot 7% vol. Deze biergist van hoge kwaliteit wordt gebruikt om tarwebieren van de beste kwaliteit te produceren. Produceert typische banaan- en kruidnagelsmaken.
Sedimentatie: laag
Einddensiteit: middelmatig
Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C
Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl
Munich Wheat Beer Yeast
Deze witbiergist is ontstaan in het Duitse Beieren; de thuisbasis van veel van 's werelds grootste tarwebierbrouwerijen. Geschikt voor hoofdvergisting voor bieren tot 7% vol. Deze biergist van hoge kwaliteit wordt gebruikt om tarwebieren van de beste kwaliteit te produceren. Produceert typische banaan- en kruidnagelsmaken.
Sedimentatie: laag
Einddensiteit: middelmatig
Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C
Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl
Deze witbiergist is ontstaan in het Duitse Beieren; de thuisbasis van veel van 's werelds grootste tarwebierbrouwerijen. Geschikt voor hoofdvergisting voor bieren tot 7% vol. Deze biergist van hoge kwaliteit wordt gebruikt om tarwebieren van de beste kwaliteit te produceren. Produceert typische banaan- en kruidnagelsmaken.
Sedimentatie: laag
Einddensiteit: middelmatig
Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C
Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl
Schrijf uw eigen review