Korrelgist Vinoferm Red 100 g.
€ 9,99
Op voorraad
Artikelcode
19306
Korrelgist Vinoferm Red 7 g.
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk rode wijnen. Basis gist voor rode wijn met uitstekend aroma, goede kleur- en tannine-extractie. Uitstekend voor soepele en fruitige rode wijnen (bessen, kruidenaroma’s, gedroogd fruit).
Vinoferm Red zorgt voor een snelle start van de vergisting bij lage temperaturen (vanaf 18°C) om de aroma’s te bewaren. Optimaal te gebruiken bij temperaturen tussen 20 en 28°C. Lage schuimvorming.
Kenmerken:
Saccharomyces Cerevisiae
Vergistingstemperatuur: 18-28°C
Gistvoedingsvereiste: laag
Alcoholtolerantie: 16%
Glycerol productie: 4-6 g/l
Killerfactor: nee
GMO-vrij en vegan
Druivenrassen:
Uitermate geschikt voor alle Pinot types, Zweigelt, Merlot, Portugieser, Grenache, Sangiovese, Lemberger.
Dosering:
15-25 g/hl
Gebruik:
Roer 1 deel gist in 7 delen water en 3 delen most bij 35-40°C. Laat gedurende minstens 15 minuten rehydrateren. Voeg daarna toe aan de most. Let erop dat de temperatuur van de giststarter niet meer dan 10°C verschilt van de temperatuur van de most in je gistingstank.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt. Ongeopend koel en droog bewaren (<15°C, ideaal 4-8°C). Eenmaal geopend, te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
OenoBioTech
OenoBioTech is een toonaangevende, onafhankelijke fabrikant en verdeler van hoogwaardige drankingrediënten en hulpmiddelen voor verwerking van wijn, bier, cider, drinkbare alcohol en vruchtensappen. De producten zijn ontwikkeld om de kwaliteit, smaak, het uiterlijk en de houdbaarheid van de dranken te verbeteren. OenoBioTech levert wereldwijd wijningrediënten. Onder haar klanten bevinden zich veel bekende internationale wijnproducenten. Het bedrijf is ISO 9001, ISO 22000 en FSSC 22000 gecertificeerd, evenals Kosher en Halal.
Korrelgist Vinoferm Red 7 g.
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk rode wijnen. Basis gist voor rode wijn met uitstekend aroma, goede kleur- en tannine-extractie. Uitstekend voor soepele en fruitige rode wijnen (bessen, kruidenaroma’s, gedroogd fruit).
Vinoferm Red zorgt voor een snelle start van de vergisting bij lage temperaturen (vanaf 18°C) om de aroma’s te bewaren. Optimaal te gebruiken bij temperaturen tussen 20 en 28°C. Lage schuimvorming.
Kenmerken:
Saccharomyces Cerevisiae
Vergistingstemperatuur: 18-28°C
Gistvoedingsvereiste: laag
Alcoholtolerantie: 16%
Glycerol productie: 4-6 g/l
Killerfactor: nee
GMO-vrij en vegan
Druivenrassen:
Uitermate geschikt voor alle Pinot types, Zweigelt, Merlot, Portugieser, Grenache, Sangiovese, Lemberger.
Dosering:
15-25 g/hl
Gebruik:
Roer 1 deel gist in 7 delen water en 3 delen most bij 35-40°C. Laat gedurende minstens 15 minuten rehydrateren. Voeg daarna toe aan de most. Let erop dat de temperatuur van de giststarter niet meer dan 10°C verschilt van de temperatuur van de most in je gistingstank.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt. Ongeopend koel en droog bewaren (<15°C, ideaal 4-8°C). Eenmaal geopend, te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk rode wijnen. Basis gist voor rode wijn met uitstekend aroma, goede kleur- en tannine-extractie. Uitstekend voor soepele en fruitige rode wijnen (bessen, kruidenaroma’s, gedroogd fruit).
Vinoferm Red zorgt voor een snelle start van de vergisting bij lage temperaturen (vanaf 18°C) om de aroma’s te bewaren. Optimaal te gebruiken bij temperaturen tussen 20 en 28°C. Lage schuimvorming.
Kenmerken:
Saccharomyces Cerevisiae
Vergistingstemperatuur: 18-28°C
Gistvoedingsvereiste: laag
Alcoholtolerantie: 16%
Glycerol productie: 4-6 g/l
Killerfactor: nee
GMO-vrij en vegan
Druivenrassen:
Uitermate geschikt voor alle Pinot types, Zweigelt, Merlot, Portugieser, Grenache, Sangiovese, Lemberger.
Dosering:
15-25 g/hl
Gebruik:
Roer 1 deel gist in 7 delen water en 3 delen most bij 35-40°C. Laat gedurende minstens 15 minuten rehydrateren. Voeg daarna toe aan de most. Let erop dat de temperatuur van de giststarter niet meer dan 10°C verschilt van de temperatuur van de most in je gistingstank.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt. Ongeopend koel en droog bewaren (<15°C, ideaal 4-8°C). Eenmaal geopend, te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
Schrijf uw eigen review