Jasper Yeast JY258 - Hoge druk lager (pils)
Jasper Yeast JY258 - Hoge druk lager (pils)
Ideaal voor het fermenteren van lagerbier in één week.
alcoholtolerantie 11 %
Jasper Yeast JY258 - Hoge druk lager (pils)
Ideaal voor het fermenteren van lagerbier in één week.
Stel de fermentatietemperatuur in op 17-20°C en handhaaf de druk tussen 6-15PSI met uw spunding valve totdat de eindzwaartekracht is bereikt, vaak in minder dan zeven dagen.
Koel het afgewerkte bier en lager gedurende 5-7 dagen.
Deze gist creëert een kwaliteitslager terwijl de tijd in de fermentatietank wordt verkort. Kopdruk tijdens de primaire fermentatie vermindert de esterproductie, waardoor een schoon lager wordt gebrouwen bij veel snellere traditionele ale-fermentatietemperaturen.
Temperatuurbereik 12-21°C (55-70°F)
Alcoholtolerantie 11%
Vloeibare gist
Goed voor 20 liter wort.