Gerstvlokken
Op voorraad
Artikelcode
Gerstvlokken
Gerstvlokken worden gemaakt van ongemoute gerst. Voor sommige bier(soort)en worden ze toegepast, omdat ze een positieve werking hebben op de body en de schuimkraag wordt er beter van. Het geeft een typische graansmaak aan het bier.
Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.
Gerstvlokken worden gemaakt van ongemoute gerst. Voor sommige bier(soort)en worden ze toegepast, omdat ze een positieve werking hebben op de body en de schuimkraag wordt er beter van. Het geeft een typische graansmaak aan het bier.
Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.
netto gewicht | 1000 |
---|
Schrijf uw eigen review