Fermentis wijngist UCLM 377 500 Gram.
€ 27,95
Op voorraad
Artikelcode
18041
Fermentis wijngist UCLM 377 500 Gram.
Dosering : 20 Gram per 100 liter. Herstart 20 tot 30 gram per 100 liter.
Fermentatie capaciteiten:
- snelle start
- Eerder trage gisting kinetische - Totaal verlies van suikers
- Alcohol tolerantie: 14-15% vol./vol.
- Gistingstemperatuur. 16-35 ° C ( deze stam is gevoelig voor temperatuur brute verandert, moet regelmatig fermentatieomstandigheden).
- Hoge stikstofbehoefte: In a must beschikbare stikstof tussen 150 en 180 mg / l deze stam vereist ten minste 2 stikstof supplies (20 g / hl
DAP + 20 g / hl Springferm ™ bij gist inenting en 20 g / hl DAP en Springferm ™ tussen de derde en de mid-vergisting
- Sterke weerstand tegen SO 2 stofwisselings
- kenmerken: - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van vluchtige zuren (<0,25 g / l) en aceetaldehyde (<28 mg / l)
- Geen productie van zwavelverbindingen
- Hoog zuiver glycerol: 10 g
Fermentis wijngist UCLM 377 500 Gram.
Dosering : 20 Gram per 100 liter. Herstart 20 tot 30 gram per 100 liter.
Fermentatie capaciteiten:
- snelle start
- Eerder trage gisting kinetische - Totaal verlies van suikers
- Alcohol tolerantie: 14-15% vol./vol.
- Gistingstemperatuur. 16-35 ° C ( deze stam is gevoelig voor temperatuur brute verandert, moet regelmatig fermentatieomstandigheden).
- Hoge stikstofbehoefte: In a must beschikbare stikstof tussen 150 en 180 mg / l deze stam vereist ten minste 2 stikstof supplies (20 g / hl
DAP + 20 g / hl Springferm ™ bij gist inenting en 20 g / hl DAP en Springferm ™ tussen de derde en de mid-vergisting
- Sterke weerstand tegen SO 2 stofwisselings
- kenmerken: - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van vluchtige zuren (<0,25 g / l) en aceetaldehyde (<28 mg / l)
- Geen productie van zwavelverbindingen
- Hoog zuiver glycerol: 10 g
De UCLM S377 wijngist word geselecteerd door de Castilla La Mancha Universiteit voor haar vermogen om zeer gestructureerde en lang rijpende rode wijnen te produceren.
Deze wijngist is dan ook vooral geschikt voor wijnen met een hoger alcoholpercentage.
Let wel op dat dit soort wijngist gevoelig is voor extreme temperatuur veranderingen en moet vergisten tussen de 16-35 ° C.
Dosering : 20 Gram per 100 liter. Herstart 20 tot 30 gram per 100 liter.
Fermentatie capaciteiten:
- snelle start
- Eerder trage gisting kinetische - Totaal verlies van suikers
- Alcohol tolerantie: 14-15% vol./vol.
- Gistingstemperatuur. 16-35 ° C ( deze stam is gevoelig voor temperatuur brute verandert, moet regelmatig fermentatieomstandigheden).
- Hoge stikstofbehoefte: In a must beschikbare stikstof tussen 150 en 180 mg / l deze stam vereist ten minste 2 stikstof supplies (20 g / hl
DAP + 20 g / hl Springferm ™ bij gist inenting en 20 g / hl DAP en Springferm ™ tussen de derde en de mid-vergisting
- Sterke weerstand tegen SO 2 stofwisselings
- kenmerken: - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van vluchtige zuren (<0,25 g / l) en aceetaldehyde (<28 mg / l)
- Geen productie van zwavelverbindingen
- Hoog zuiver glycerol: 10 g
De UCLM S377 wijngist word geselecteerd door de Castilla La Mancha Universiteit voor haar vermogen om zeer gestructureerde en lang rijpende rode wijnen te produceren.
Deze wijngist is dan ook vooral geschikt voor wijnen met een hoger alcoholpercentage.
Let wel op dat dit soort wijngist gevoelig is voor extreme temperatuur veranderingen en moet vergisten tussen de 16-35 ° C.
Schrijf uw eigen review