Fermentis wijngist SC22 500 Gram
€ 49,95
Op voorraad
Artikelcode
18143
Fermentis wijngist SC22 500 Gram
DOSERING: 30 tot 40 Gram per 100 Liter.
INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG Safœno ™ SC 22 was de eerste stam te worden geselecteerd voor een wijn verzoek om zijn respect van het karakter van de variëteit van cultivars en om zijn regelmatige en volledige gisting kinetische. Het is een uitstekende vergister.
OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Alcohol tolerantie: 15% vol./vol.
- Regelmatig en compleet vergisting van de suikers
- Gistingstemperatuur: 12-35 ° C
- Medium vereiste stikstof: Tussen 150 en 180 mg / l stikstof moet worden 20 g / hl
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 17,2 g / l voor 1% vol./vol
- Zeer lage productie van vluchtige zuren (<0,15 g / l) en SO 2
- Gemiddeld glycerol productie: 4g / L VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK Premium rode wijnen Safœno ™ SC 22 is de stam van de keuze van de Bordelais streek en als zodanig is bijzonder geschikt voor cultivars zoals Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot.
Fermentis wijngist SC22 500 Gram
DOSERING: 30 tot 40 Gram per 100 Liter.
INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG Safœno ™ SC 22 was de eerste stam te worden geselecteerd voor een wijn verzoek om zijn respect van het karakter van de variëteit van cultivars en om zijn regelmatige en volledige gisting kinetische. Het is een uitstekende vergister.
OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Alcohol tolerantie: 15% vol./vol.
- Regelmatig en compleet vergisting van de suikers
- Gistingstemperatuur: 12-35 ° C
- Medium vereiste stikstof: Tussen 150 en 180 mg / l stikstof moet worden 20 g / hl
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 17,2 g / l voor 1% vol./vol
- Zeer lage productie van vluchtige zuren (<0,15 g / l) en SO 2
- Gemiddeld glycerol productie: 4g / L VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK Premium rode wijnen Safœno ™ SC 22 is de stam van de keuze van de Bordelais streek en als zodanig is bijzonder geschikt voor cultivars zoals Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot.
Het maakt een snelle start fermentatie en een uitstekende fermentatie regelmaat produceren fijne, nette wijnen met terroir kenmerken. Barrel fermentatie of Veroudering Safœno ™ SC 22 is ideaal voor het vat fermentaties. Zelfs zonder temperatuurregeling, de stam fermenteert regelmatig en temperatuur gaan zelden boven 30 ° C, waardoor vast vergisting risico zeer laag. Daarnaast is het mogelijk een zeer goede expressie van geuren verbonden houtrijping. Wit & Rosé wijnen Safœno ™ SC 22 is een neutrale stam waardoor de productie van wijn met een grote finesse met inachtneming van de aard van rassen. Het wordt ook aangepast aan de vergisting van witte aromatische cultivars bij lage temperatuur met een lange veroudering op gist (Chenin Blanc, Viognier).
DOSERING: 30 tot 40 Gram per 100 Liter.
INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat) OORSPRONG Safœno ™ SC 22 was de eerste stam te worden geselecteerd voor een wijn verzoek om zijn respect van het karakter van de variëteit van cultivars en om zijn regelmatige en volledige gisting kinetische. Het is een uitstekende vergister.
OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Alcohol tolerantie: 15% vol./vol.
- Regelmatig en compleet vergisting van de suikers
- Gistingstemperatuur: 12-35 ° C
- Medium vereiste stikstof: Tussen 150 en 180 mg / l stikstof moet worden 20 g / hl
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 17,2 g / l voor 1% vol./vol
- Zeer lage productie van vluchtige zuren (<0,15 g / l) en SO 2
- Gemiddeld glycerol productie: 4g / L VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK Premium rode wijnen Safœno ™ SC 22 is de stam van de keuze van de Bordelais streek en als zodanig is bijzonder geschikt voor cultivars zoals Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot.
Het maakt een snelle start fermentatie en een uitstekende fermentatie regelmaat produceren fijne, nette wijnen met terroir kenmerken. Barrel fermentatie of Veroudering Safœno ™ SC 22 is ideaal voor het vat fermentaties. Zelfs zonder temperatuurregeling, de stam fermenteert regelmatig en temperatuur gaan zelden boven 30 ° C, waardoor vast vergisting risico zeer laag. Daarnaast is het mogelijk een zeer goede expressie van geuren verbonden houtrijping. Wit & Rosé wijnen Safœno ™ SC 22 is een neutrale stam waardoor de productie van wijn met een grote finesse met inachtneming van de aard van rassen. Het wordt ook aangepast aan de vergisting van witte aromatische cultivars bij lage temperatuur met een lange veroudering op gist (Chenin Blanc, Viognier).
Schrijf uw eigen review