Fermentis wijngist BC S103 500 Gram

€ 27,95
Op voorraad
Artikelcode
180395
Fermentis wijngist BC S103 500 Gram Met zijn technische kenmerken kan SafŒno™ BC S103 worden gebruikt bij nagisting, hetzij op fles volgens de klassieke methode of in de tank (in dit laatste geval zal het de voorkeur krijgen boven SafŒno™ VR 44). Om de typische variëteit te respecteren SafŒno™ BC S103 maakt raskenmerken intenser en speelt een rol bij het produceren van fijne wijnen die typerend zijn voor hun terroir. Het is vooral een aanrader voor verse en nette Chardonnay. Als curatief Dankzij zijn bestendigheid tegen alcohol (18%) en SO2 is SafŒno™ BC S103 bijzonder aangepast om fermentaties opnieuw te starten (hoog alcoholgehalte en hoog SO2-gehalte). Raadpleeg het Fermentis®protocol om een vastzittende gisting opnieuw te starten. Fermentaties beveiligen in moeilijke omstandigheden SafŒno™ BC S103 past zich aan allerlei soorten most aan, zoals die met een potentiële hoge graad, sterk gezuiverde of most met hoge SO2-niveaus.
Fermentis wijngist BC S103 500 Gram

Met zijn technische kenmerken kan SafŒno™ BC S103 worden gebruikt bij nagisting, hetzij op fles volgens de klassieke methode of in de tank (in dit laatste geval zal het de voorkeur krijgen boven SafŒno™ VR 44).

Om de typische variëteit te respecteren
SafŒno™ BC S103 maakt raskenmerken intenser en speelt een rol bij het produceren van fijne wijnen die typerend zijn voor hun terroir. Het is vooral een aanrader voor verse en nette Chardonnay.

Als curatief
Dankzij zijn bestendigheid tegen alcohol (18%) en SO2 is SafŒno™ BC S103 bijzonder aangepast om fermentaties opnieuw te starten (hoog alcoholgehalte en hoog SO2-gehalte). Raadpleeg het Fermentis®protocol om een vastzittende gisting opnieuw te starten.

Fermentaties beveiligen in moeilijke omstandigheden
SafŒno™ BC S103 past zich aan allerlei soorten most aan, zoals die met een potentiële hoge graad, sterk gezuiverde of most met hoge SO2-niveaus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan