Fermentis Safcider TF-6 500 gram

€ 29,75
Op voorraad
Artikelcode
1815814
Fermentis Safcider TF-6 500 gram Voor zoete ciders van verse appelsap. Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten. Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel. Technische eigenschappen: • Regelmatige langzame kinetiek • Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F). • Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9 • Gemiddelde assimilatie van fructose • Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2. • Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l) • Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent Dosering: 20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie Ingrediënten: Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider TF-6 500 gram


Voor zoete ciders van verse appelsap.
Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch
fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel.

Technische eigenschappen:
• Regelmatige langzame kinetiek
• Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F).
• Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9
• Gemiddelde assimilatie van fructose
• Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2.
• Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l)
• Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent

Dosering:
20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie

Ingrediënten:

Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan