Fermentis Safcider TF-6 500 gram
€ 29,75
Op voorraad
Artikelcode
1815814
Fermentis Safcider TF-6 500 gram
Voor zoete ciders van verse appelsap.
Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch
fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel.
Technische eigenschappen:
• Regelmatige langzame kinetiek
• Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F).
• Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9
• Gemiddelde assimilatie van fructose
• Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2.
• Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l)
• Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent
Dosering:
20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie
Ingrediënten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider TF-6 500 gram
Voor zoete ciders van verse appelsap.
Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch
fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel.
Technische eigenschappen:
• Regelmatige langzame kinetiek
• Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F).
• Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9
• Gemiddelde assimilatie van fructose
• Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2.
• Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l)
• Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent
Dosering:
20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie
Ingrediënten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Voor zoete ciders van verse appelsap.
Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch
fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel.
Technische eigenschappen:
• Regelmatige langzame kinetiek
• Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F).
• Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9
• Gemiddelde assimilatie van fructose
• Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2.
• Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l)
• Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent
Dosering:
20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie
Ingrediënten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review