Fermentis Safcider AS-2 500 gram
€ 32,50
Niet op voorraad
Artikelcode
1815813
Fermentis Safcider AS-2 500 gram
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Fris aromatisch profiel (appel, citrus) met mooie uitgewerkte fruittonen (appelmoes) voor een goed algemeen
complexiteit. Zoet en rond mondgevoel. Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Zeer goede vestigingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor dodelijk fenotype
Regelmatig tot snel kinetisch
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Goede opname van fructose
Aanbevolen maximum aanvankelijke SO2-gehalte: 100 mg / L en lage productie van aceetaldehyde en SO2
Gemiddeld appelzuurverbruik (tot 0,9 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en esterproducent. Goede balans tussen acetaat (amyl) en ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider AS-2 500 gram
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Fris aromatisch profiel (appel, citrus) met mooie uitgewerkte fruittonen (appelmoes) voor een goed algemeen
complexiteit. Zoet en rond mondgevoel. Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Zeer goede vestigingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor dodelijk fenotype
Regelmatig tot snel kinetisch
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Goede opname van fructose
Aanbevolen maximum aanvankelijke SO2-gehalte: 100 mg / L en lage productie van aceetaldehyde en SO2
Gemiddeld appelzuurverbruik (tot 0,9 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en esterproducent. Goede balans tussen acetaat (amyl) en ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Fris aromatisch profiel (appel, citrus) met mooie uitgewerkte fruittonen (appelmoes) voor een goed algemeen
complexiteit. Zoet en rond mondgevoel. Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Zeer goede vestigingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor dodelijk fenotype
Regelmatig tot snel kinetisch
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Goede opname van fructose
Aanbevolen maximum aanvankelijke SO2-gehalte: 100 mg / L en lage productie van aceetaldehyde en SO2
Gemiddeld appelzuurverbruik (tot 0,9 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en esterproducent. Goede balans tussen acetaat (amyl) en ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review