Fermentis Safcider AC -4 5 gram
Voor zoete en droge ciders met een intens fris aromatisch profiel (appel, foraal) en een fris mondgevoel. (10 tot 20 g/hl voor eerste gisting ; 30 tot 40 g/hl voor prise de mousse)
Voor zoete en droge ciders met een intens fris aromatisch profiel (appel, foraal) en een fris mondgevoel. (10 tot 20 g/hl voor eerste gisting ; 30 tot 40 g/hl voor prise de mousse)
Technische kenmerken:
Uitstekende vestigingssterkte dankzij het killer fenotype
Snelle kinetiek
Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10 - 30 °C
Lage stikstofbehoefte: vanaf 150ppm gist beschikbare stikstof
Zeer goede assimilatie van fructose
Maximaal initieel SO2-niveau aanbevolen: 75 mg / L
Zeer lage appelzuurconsumptie, voor een knapperig smaakprofiel
Hoge productie van ethyl (fruitige) esters
Flocculatie: hoogOptimum
fermentatietemperatuur: 10 - 30 °CProducent