Fermentis Safcider AB-1 500 gram
€ 30,70
Niet op voorraad
Artikelcode
181581
Fermentis Safcider AB-1 500 gram
Deze giststam is afkomstig uit de Champagnestreek en is perfect geschikt voor alle soorten cider, zelfs onder moeilijke fermentatie omstandigheden.
Delicaat aromatisch profiel dat frisse (appel) en uitgewerkte fruit (appelmoes) tonen combineert met een uitgebalanceerde mondgevoel met respect voor de ciderstructuur.
Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Eigenschappen:
Uitstekende zettingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor killerfenotype
Regelmatige kinetiek
Breed fermentatie temperatuurspectrum: 10-30 °C (50-86 °F)
Zeer lage stikstofbehoefte: Verhouding YAN**(mg/L)/Suiker(g/L) >0,7
Zeer goede assimilatie van fructose
Maximaal initieel SO2-niveau aanbevolen: 125 mg / L
Hoog appelzuurverbruik (tot 1,5 g/l)
Medium 2-fenylethanol en isoamylacetaat producent. Amylic notes kunnen worden verbeterd, vooral wanneer YAN / Sugar >1
Dosering:
20 tot 30 gram /HL voor eerst gisting
30 tot 40 gram / HL voor navergisting
Fermentis Safcider AB-1 500 gram
Deze giststam is afkomstig uit de Champagnestreek en is perfect geschikt voor alle soorten cider, zelfs onder moeilijke fermentatie omstandigheden.
Delicaat aromatisch profiel dat frisse (appel) en uitgewerkte fruit (appelmoes) tonen combineert met een uitgebalanceerde mondgevoel met respect voor de ciderstructuur.
Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Eigenschappen:
Uitstekende zettingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor killerfenotype
Regelmatige kinetiek
Breed fermentatie temperatuurspectrum: 10-30 °C (50-86 °F)
Zeer lage stikstofbehoefte: Verhouding YAN**(mg/L)/Suiker(g/L) >0,7
Zeer goede assimilatie van fructose
Maximaal initieel SO2-niveau aanbevolen: 125 mg / L
Hoog appelzuurverbruik (tot 1,5 g/l)
Medium 2-fenylethanol en isoamylacetaat producent. Amylic notes kunnen worden verbeterd, vooral wanneer YAN / Sugar >1
Dosering:
20 tot 30 gram /HL voor eerst gisting
30 tot 40 gram / HL voor navergisting
Deze giststam is afkomstig uit de Champagnestreek en is perfect geschikt voor alle soorten cider, zelfs onder moeilijke fermentatie omstandigheden.
Delicaat aromatisch profiel dat frisse (appel) en uitgewerkte fruit (appelmoes) tonen combineert met een uitgebalanceerde mondgevoel met respect voor de ciderstructuur.
Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Eigenschappen:
Uitstekende zettingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor killerfenotype
Regelmatige kinetiek
Breed fermentatie temperatuurspectrum: 10-30 °C (50-86 °F)
Zeer lage stikstofbehoefte: Verhouding YAN**(mg/L)/Suiker(g/L) >0,7
Zeer goede assimilatie van fructose
Maximaal initieel SO2-niveau aanbevolen: 125 mg / L
Hoog appelzuurverbruik (tot 1,5 g/l)
Medium 2-fenylethanol en isoamylacetaat producent. Amylic notes kunnen worden verbeterd, vooral wanneer YAN / Sugar >1
Dosering:
20 tot 30 gram /HL voor eerst gisting
30 tot 40 gram / HL voor navergisting
Schrijf uw eigen review