Fermentis safbrew LA-01 500 gram
€ 65,95
Op voorraad
Artikelcode
18574
Fermentis safbrew LA-01 500 gram
SafBrew™ LA-01, is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld gistingstemperatuur: 10-25 °C dosering: 50 tot 80 g/hl
Verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
Fermentis safbrew LA-01 500 gram
SafBrew™ LA-01, is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld
gistingstemperatuur: 10-25 °C
dosering: 50 tot 80 g/hl
verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
SafBrew™ LA-01, is een Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, een stam die speciaal is geselecteerd voor de productie van alcoholarme en alcoholvrije dranken (< 0,5 vol. %).
Deze gist assimileert geen maltose en maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose en sucrose) en wordt gekenmerkt door een subtiel aromaprofiel.
Gist met een gemiddelde sedimentatie: klontert niet, maar vormt een poedervormige waas in het bier.
sedimentatie: gemiddeld
gistingstemperatuur: 10-25 °C
dosering: 50 tot 80 g/hl
verplicht om het bier na het bottelen te pasteuriseren (tussen 80 en 120 PU)
Schrijf uw eigen review