Erbslöh Vitaferm ultra 1 KG

€ 39,95
Op voorraad
Artikelcode
19147
VitaFerm ® Ultra is een multi-voedingsstoffencomplex dat alle essentiële voedingscomponenten uit inactieve gist bevat (zoals aminozuren, vetzuren, mineralen, sterolen, vitamines, enz.) voor een zekere en succesvolle fermentatie. In een oogopslag: Product Diammoniumwaterstoffosfaat, inactieve gist, gistcelwanden, thiaminehydrochloride. Inactieve gist bevat van nature essentiële voedingsstoffen, die vrijkomen tijdens de fermentatie: Peptiden Mannoproteïnen Adsorptieve gistcelwanden Verzadigde en onverzadigde vetzuren Sterolen – vooral ergosterol Mineralen Nucleotiden – ondersteunt de vorming van aroma's en smaak Bereik van gebruik Moet, tijdens de gisting Doel Voorziet de gist van alle essentiële voedingsstoffen om een ​​optimale fermentatie te bereiken Speciale kenmerken Onderdeel van het voedingsconcept voor het produceren van frisse, fruitige wijnen Verhoogt bronnen van complexe stikstofcomponenten Adsorptie van fermentatieremmende stoffen Reductie van SO2-bindende partners (SO2-reductie) Dosering Gespreide dosering (3 x 30 g/100 L) optimaliseert de metabolische prestaties (eerste dosis na toevoeging van de gistbatch, andere doses uiterlijk 2/3 van de fermentatie) Verpakkingseenheid 1 kg
VitaFerm ® Ultra is een multi-voedingsstoffencomplex dat alle essentiële voedingscomponenten uit inactieve gist bevat (zoals aminozuren, vetzuren, mineralen, sterolen, vitamines, enz.) voor een zekere en succesvolle fermentatie.

In een oogopslag:
ProductDiammoniumwaterstoffosfaat, inactieve gist, gistcelwanden, thiaminehydrochloride. Inactieve gist bevat van nature essentiële voedingsstoffen, die vrijkomen tijdens de fermentatie:
Peptiden
Mannoproteïnen
Adsorptieve gistcelwanden
Verzadigde en onverzadigde vetzuren
Sterolen – vooral ergosterol
Mineralen
Nucleotiden – ondersteunt de vorming van aroma's en smaak
Bereik van gebruikMoet, tijdens de gisting
DoelVoorziet de gist van alle essentiële voedingsstoffen om een ​​optimale fermentatie te bereiken
Speciale kenmerken
Onderdeel van het voedingsconcept voor het produceren van frisse, fruitige wijnen
Verhoogt bronnen van complexe stikstofcomponenten
Adsorptie van fermentatieremmende stoffen
Reductie van SO2-bindende partners (SO2-reductie)
DoseringGespreide dosering (3 x 30 g/100 L) optimaliseert de metabolische prestaties (eerste dosis na toevoeging van de gistbatch, andere doses uiterlijk 2/3 van de fermentatie)
Verpakkingseenheid1 kg
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan