Erbslöh Vitaferm ultra 1 KG
€ 39,95
Op voorraad
Artikelcode
19147
VitaFerm ® Ultra is een multi-voedingsstoffencomplex dat alle essentiële voedingscomponenten uit inactieve gist bevat (zoals aminozuren, vetzuren, mineralen, sterolen, vitamines, enz.) voor een zekere en succesvolle fermentatie.
In een oogopslag:
Product Diammoniumwaterstoffosfaat, inactieve gist, gistcelwanden, thiaminehydrochloride. Inactieve gist bevat van nature essentiële voedingsstoffen, die vrijkomen tijdens de fermentatie:
Peptiden
Mannoproteïnen
Adsorptieve gistcelwanden
Verzadigde en onverzadigde vetzuren
Sterolen – vooral ergosterol
Mineralen
Nucleotiden – ondersteunt de vorming van aroma's en smaak
Bereik van gebruik Moet, tijdens de gisting
Doel Voorziet de gist van alle essentiële voedingsstoffen om een optimale fermentatie te bereiken
Speciale kenmerken
Onderdeel van het voedingsconcept voor het produceren van frisse, fruitige wijnen
Verhoogt bronnen van complexe stikstofcomponenten
Adsorptie van fermentatieremmende stoffen
Reductie van SO2-bindende partners (SO2-reductie)
Dosering Gespreide dosering (3 x 30 g/100 L) optimaliseert de metabolische prestaties (eerste dosis na toevoeging van de gistbatch, andere doses uiterlijk 2/3 van de fermentatie)
Verpakkingseenheid 1 kg
VitaFerm ® Ultra is een multi-voedingsstoffencomplex dat alle essentiële voedingscomponenten uit inactieve gist bevat (zoals aminozuren, vetzuren, mineralen, sterolen, vitamines, enz.) voor een zekere en succesvolle fermentatie.
In een oogopslag:
ProductDiammoniumwaterstoffosfaat, inactieve gist, gistcelwanden, thiaminehydrochloride. Inactieve gist bevat van nature essentiële voedingsstoffen, die vrijkomen tijdens de fermentatie:
Peptiden
Mannoproteïnen
Adsorptieve gistcelwanden
Verzadigde en onverzadigde vetzuren
Sterolen – vooral ergosterol
Mineralen
Nucleotiden – ondersteunt de vorming van aroma's en smaak
Bereik van gebruikMoet, tijdens de gisting
DoelVoorziet de gist van alle essentiële voedingsstoffen om een optimale fermentatie te bereiken
Speciale kenmerken
Onderdeel van het voedingsconcept voor het produceren van frisse, fruitige wijnen
Verhoogt bronnen van complexe stikstofcomponenten
Adsorptie van fermentatieremmende stoffen
Reductie van SO2-bindende partners (SO2-reductie)
DoseringGespreide dosering (3 x 30 g/100 L) optimaliseert de metabolische prestaties (eerste dosis na toevoeging van de gistbatch, andere doses uiterlijk 2/3 van de fermentatie)
Verpakkingseenheid1 kg
In een oogopslag:
ProductDiammoniumwaterstoffosfaat, inactieve gist, gistcelwanden, thiaminehydrochloride. Inactieve gist bevat van nature essentiële voedingsstoffen, die vrijkomen tijdens de fermentatie:
Peptiden
Mannoproteïnen
Adsorptieve gistcelwanden
Verzadigde en onverzadigde vetzuren
Sterolen – vooral ergosterol
Mineralen
Nucleotiden – ondersteunt de vorming van aroma's en smaak
Bereik van gebruikMoet, tijdens de gisting
DoelVoorziet de gist van alle essentiële voedingsstoffen om een optimale fermentatie te bereiken
Speciale kenmerken
Onderdeel van het voedingsconcept voor het produceren van frisse, fruitige wijnen
Verhoogt bronnen van complexe stikstofcomponenten
Adsorptie van fermentatieremmende stoffen
Reductie van SO2-bindende partners (SO2-reductie)
DoseringGespreide dosering (3 x 30 g/100 L) optimaliseert de metabolische prestaties (eerste dosis na toevoeging van de gistbatch, andere doses uiterlijk 2/3 van de fermentatie)
Verpakkingseenheid1 kg
Schrijf uw eigen review