Erbslöh Oenoferm Riesling 500 gram

€ 34,95
Op voorraad
Artikelcode
18637
Erbslöh Oenoferm Riesling 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van Riesling-wijnen die de typische variëteitgebonden smaakkarakteristieken accentueert. Giststam E 68/73 Saccharomyces cerevisiae. Een gekoelde vergisting bij temperaturen tussen 15 en 18 °C bevordert de smaakontwikkeling richting perzik-aroma. Volledige vergisting van de suiker tot een alcoholgehalte van 13 Vol. %. Dosis: 15g / 100 liter. Bij lage temperaturen, bij botrytis-infectie of bij most met hoog suikergehalte mag de dosis opgevoerd worden tot 20-25 g/100 liter. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.
Erbslöh Oenoferm Riesling 500 gram

Speciale korrelgist voor het vergisten van Riesling-wijnen die de typische variëteitgebonden smaakkarakteristieken accentueert. Giststam E 68/73 Saccharomyces cerevisiae.
Een gekoelde vergisting bij temperaturen tussen 15 en 18 °C bevordert de smaakontwikkeling richting perzik-aroma. Volledige vergisting van de suiker tot een alcoholgehalte van 13 Vol. %.

Dosis:
15g / 100 liter.
Bij lage temperaturen, bij botrytis-infectie of bij most met hoog suikergehalte mag de dosis opgevoerd worden tot 20-25 g/100 liter.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan