Erbslöh oenoferm BOUQUET 500 gram
€ 34,95
Op voorraad
Artikelcode
18631
Erbslöh oenoferm BOUQUET 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk witte wijnen met een fruitig aroma. Bij een gecontroleerde gisting (15 °C) vormt deze gist exotische aroma´s zoals van perzik en abrikoos. (tot 14-15%vol.). Dosis :25 g /100 liter most.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen
Erbslöh oenoferm BOUQUET 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk witte wijnen met een fruitig aroma. Bij een gecontroleerde gisting (15 °C) vormt deze gist exotische aroma´s zoals van perzik en abrikoos. (tot 14-15%vol.). Dosis :25 g /100 liter most.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
De Erbslöh korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.
U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden:
http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk witte wijnen met een fruitig aroma. Bij een gecontroleerde gisting (15 °C) vormt deze gist exotische aroma´s zoals van perzik en abrikoos. (tot 14-15%vol.). Dosis :25 g /100 liter most.
Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
De Erbslöh korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.
U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden:
http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf
Schrijf uw eigen review