Chateau Vienna® 4.0-7.0 EBC 20 kg
€ 35,95
Op voorraad
Artikelcode
2539291
Kenmerken: Belgische Weense basismout. Licht geöneerd tot 85-90 ° C met kortere "uitharding" -duur.
Kenmerken: Geeft een rijkere smaak van mout en graan dan Pilsen-mout en voegt subtiele aroma's van karamel en toffee toe. De mout van Château Vienna wordt bij iets hogere temperaturen geoxneerd dan Pilsen Malt. Als gevolg daarvan geeft mout uit Château Vienna een diepere gouden kleur aan het bier, terwijl het lichaam en de volheid tegelijkertijd toeneemt. Vanwege de hogere eindtemperatuur is de enzymactiviteit van de mout van Château Vienna iets lager dan die van Pilsen Malt. Niettemin heeft onze mout uit Château Vienna een voldoende enzymatische activiteit om in combinatie met een groot deel van de speciale mouten te gebruiken.
Gebruik:Alle bierstijlen, Wenen lager. Om de kleur en het aroma van lichte bieren te verbeteren. Tot 100% van de mix.
THT 18-03-2024
Kenmerken: Belgische Weense basismout. Licht geöneerd tot 85-90 ° C met kortere "uitharding" -duur.
Kenmerken: Geeft een rijkere smaak van mout en graan dan Pilsen-mout en voegt subtiele aroma's van karamel en toffee toe. De mout van Château Vienna wordt bij iets hogere temperaturen geoxneerd dan Pilsen Malt. Als gevolg daarvan geeft mout uit Château Vienna een diepere gouden kleur aan het bier, terwijl het lichaam en de volheid tegelijkertijd toeneemt. Vanwege de hogere eindtemperatuur is de enzymactiviteit van de mout van Château Vienna iets lager dan die van Pilsen Malt. Niettemin heeft onze mout uit Château Vienna een voldoende enzymatische activiteit om in combinatie met een groot deel van de speciale mouten te gebruiken.
Gebruik:Alle bierstijlen, Wenen lager. Om de kleur en het aroma van lichte bieren te verbeteren. Tot 100% van de mix.
Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
Kenmerken: Geeft een rijkere smaak van mout en graan dan Pilsen-mout en voegt subtiele aroma's van karamel en toffee toe. De mout van Château Vienna wordt bij iets hogere temperaturen geoxneerd dan Pilsen Malt. Als gevolg daarvan geeft mout uit Château Vienna een diepere gouden kleur aan het bier, terwijl het lichaam en de volheid tegelijkertijd toeneemt. Vanwege de hogere eindtemperatuur is de enzymactiviteit van de mout van Château Vienna iets lager dan die van Pilsen Malt. Niettemin heeft onze mout uit Château Vienna een voldoende enzymatische activiteit om in combinatie met een groot deel van de speciale mouten te gebruiken.
Gebruik:Alle bierstijlen, Wenen lager. Om de kleur en het aroma van lichte bieren te verbeteren. Tot 100% van de mix.
Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.
EBC | 5.5 |
---|---|
Mouterij | Castle Malting |
netto gewicht | 20000 |
maximale storting (%) | 100 |
Schrijf uw eigen review